Dierbaar Glas

Heeft u afscheid van een dierbare moeten nemen en bent u op zoek naar een tastbare herinnering van glas? Wilt u de as, haren, zand uit bijvoorbeeld het geboorteland of een andere herinnering aan uw dierbare in glas laten verwerken? Maakt u liever geen keuze uit een standaard assortiment, maar laat u graag een persoonlijk en uniek gedenkobject ontwerpen, waar uw eigen wensen en herinneringen in verwerkt zijn? Dan bent u bij Dierbaar Glas aan het juiste adres!

Dierbaar Glas is een glasatelier dat is gespecialiseerd in asverwerking in glas en unieke glazen herinneringsbeelden. In een persoonlijk gesprek bespreek ik, Nanoek Pas, graag met u uw wensen, herinneringen en de mogelijkheden, zodat we samen tot een passend en persoonlijk ontwerp komen. Met als eindresultaat een uniek en tastbaar glasobject dat troost biedt en waarmee u mooie herinneringen ophaalt.

Mijn werk onderscheidt zich door zijn prachtige kleuren en oog op detail. U kunt bij mij goed terecht voor zowel abstract werk als figuratieve glasobjecten (bijvoorbeeld dieren), die ik op mijn eigen unieke manier vormgeef.

Ieder werk wordt in eigen atelier met de hand op maat gemaakt en is uniek, net zoals iedere persoon dat ook is, met zijn of haar eigen specifieke kenmerken. De aandacht voor uw herinneringen, respect voor uw geliefde en de kwaliteit van het werk staan bij mij voorop. Met veel passie en plezier maak ik voor u een persoonlijke, op maat gemaakte en blijvende herinnering aan uw dierbare.

Heeft u nog vragen of wilt u graag dat ik bij u langskom voor een geheel vrijblijvend gesprek? Neemt u dan contact met mij op of neem een kijkje op mijn website.

Dierbaar Glas
Nanoek Pas
Tel. (0031)6-11422211
info@dierbaarglas.nl
www.dierbaarglas.nl
Op afspraak is het mogelijk om een bezoek te brengen aan mijn atelier.
Kennedylaan 71, 5571KB BergeijkDierbaar Glas