Ecologische uitvaartkist

De Onora Pure is de ecologische uitvaartkist die bedoeld is als volwaardig en beter alternatief op de traditionele kist. Het is ’s werelds eerste uitvaartkist van het materiaal bioplastic gemaakt volgens een compleet ander procedé dan gebruikelijk. De Onora Pure kent daardoor voordelen ten opzichte van de andere ecologische kisten zoals geschikt zijn voor crematie en 100 procent duurzaam.

De Onora Pure:

  • vergaat in de grond;
  • verbrandt schoon;
  • heeft een stijlvol en eigentijds ontwerp;
  • mooi te beschilderen;
  • en is ontwikkeld voor gebruik door een breed publiek.

De Onora kist is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals mais. Deze natuurlijke materialen worden verwerkt tot bioplastic dat als grondstof dient voor de Onora grafkist.  Inherent aan het materiaal is de productiemethode totaal anders dan gebruikelijk. Zowel de deksel als de bodem zijn gevormd door middel van spuitgieten. Hiervoor zijn twee mallen gebruikt die elk 30.000 kilo wegen. Net als het materiaal werden ook de mallen volgens eigen specificaties van Onora ontworpen en samengesteld.

Een kist met een eigentijds design

Naast de milieuvriendelijkheid heeft bioplastic als ander belangrijk voordeel dat de mallen en niet het materiaal de vorm van het voorwerp bepalen. Daardoor heeft Onora de kist een eigentijds design kunnen geven. De kist heeft een aardekleur beige en bruin en wordt geleverd met een matras en kussen van hennepvezels, het laken en kussensloop zijn van biologisch katoen.

Uitvaart personaliseren

Eigentijds is ook de wens om een uitvaart op een persoonlijke manier in te vullen. Daaraan hebben wij gehoor willen geven in de vorm van accessoires die we leveren via de webwinkel http://onora.eu/shop. U vindt er kaarsen, natuurzuivere verf, stickers en andere items voor aan, op of rond de kist.

De Onora uitvaartkist is de uitvaartondernemer te bestellen bij onze distributeur; Onora Warehouse een dochteronderneming van Dunweg Uitvaartzorg.

Als uitvaartondernemer kunt u de kist direct via de website www.onorawarehouse.nl bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Onora Warehouse via 023 563 35 44 of via info@onorawarehouse.nl. U kunt Onora Warehouse 7 dagen per week bereiken.