Elly van den Eertwegh

Mijn keramische HERINNERINGSBEELDEN / HERDENKINGSBEELDEN, zijn allemaal uniek gemaakt Het zijn beelden waarin o.a. de as bewaard kan worden van een dierbaar persoon, die is overleden. Uiteraard is het ook geschikt voor een geliefd dier dat is komen te overlijden.

Het is tegelijkertijd ook een beeld waarin andere kleine herinneringen bewaard kunnen worden. Kleine dierbare dingetjes, foto’s, ringen, sierraden, briefjes. Gewoon datgene wat iemand maar wil bewaren als herinnering aan een geliefd persoon of dier. (Daardoor zijn ze ook multifunctioneel).

De meeste herinneringsbeelden die ik heb gemaakt zijn voor binnenshuis. Dit omdat ik vind dat ze een mooi plekje verdienen, dichtbij in de directe leefwereld van diegene die achterblijft.
Beelden die door hun kleuren en vorm enigszins verwijzen naar vergankelijkheid in de natuur en tevens als BEELD op beeld op zichzelf aantrekkelijk (kunnen) zijn voor het oog.

Voor mensen die ze toch graag buiten willen plaatsen ben ik aan de slag gegaan met het creëren van zgn. BUITENHUISJES waarin mijn herinneringsbeelden passen en waardoor ze bestand zijn tegen o.a. regen en wind.

Alle herinneringsbeelden zijn uniek gemaakt, verschillend van kleur, vorm en maat.

www.urnen-ellyvandeneertwegh.com
www.ellyvandeneertwegh.com
evandeneertwegh@ziggo.nl

Op afspraak bent u altijd welkom in mijn atelier, 0640108005.
Poortstraat 68, 3572 HL, Utrecht