Handjes en voetjes

Handjes of voetjes in brons of zilver , in samenwerking met Therese Koetsenruijter.
De unieke afdruk van het handje of voetje van uw kindje in massief zilver of brons vereeuwigd. Een blijvend kraamcadeau.
U ontvangt na bestelling een afdruksetje in cadeauverpakking waarmee u thuis zelf het afdrukje kunt maken. Het materiaal is klaar voor gebruik en kan meerdere keren worden gebruikt, waardoor u zelf eenvoudig en ontspannen de perfecte afdruk kunt maken. Daardoor is een goede afdruk gegarandeerd.

Het atelier van Theresse heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van hand en voetafdrukjes van baby’s en jonge kinderen. Zij vervaardigen unieke en tastbare herinneringen aan vervlogen kindertijden. Ook als deze tijd niet zo lang heeft mogen zijn. Hun en onze missie is om voor ouders die zulk een groot verlies hebben, een zo mooi mogelijk aandenken te maken. Inmiddels weten wij hoe belangrijk dit is.

Bolle Buiken in brons
Zwangere buiken…zo mooi dat je het misschien wel wil vastleggen voor altijd. En waarom zouden we die prachtige buik niet verkleinen tot een fantastisch kunstwerk voor in je woonkamer of slaapkamer? Met nieuwste mobiele 3D scan van Therese Koetsenruijter leggen zie je zwangere buik digitaal vast en verkleinen het. Hierdoor ontstaat een uniek en exclusief kunstwerk van ongeveer 20 cm groot. In massief brons gegoten natuurlijk en daarna gemonteerd op een hardstenen sokkel.Een herinnering voor altijd aan deze heel bijzondere fase in je leven.

vingerafdruk

Niemand is gelijk, ieder mens of mensje is anders. Ook het lijnenspel van een vinger is uniek. Met een vingerafdruk heb je altijd een heel persoonlijke herinnering voor later.

Vormgegeven als klavertje of bloemetje kan in allerlei aantallen een mooie compositie worden geleverd. Ook als hangertje in zilver of goud leverbaar.

Op de afbeelding een klavertje vier in brons, een lief sculptuurtje van de vingerafdrukken van vier gezinsleden als cadeau aan oma en opa. Dit kan ook door de samenwerking met Therese Koetsenruijter.