Herinnering in Glas

Bijzondere herinneringssieraden en glasobjecten.

  • Unieke
  • Kleurrijke
  • Handgemaakte
  • eigentijdse sieraden en glasobjecten
  • welke op ambachtelijke wijze worden gemaakt.

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en inspirerende voorbeelden. Neem een kijkje op onze website www.herinneringinglas.nl en in onze webshop www.herinneringinglas-shop.nl of kom gerust eens kijken in ons atelier in Schijndel.

Mijn naam is Irma van Tilburg en ben een vakspecialist in het handmatig vervaardigen van herinneringssieraden en glasobjecten. Mijn passie is het werken met vloeibaar glas. Dit aloude ambacht, Lampworking genoemd, komt oorspronkelijk uit Italië, o.a. het eiland Murano is beroemd om zijn kralen en glaswerk. De crematie-as wordt direct tijdens het vloeibaar maken van het glas, tussen twee laagjes glas verwerkt, wat een prachtige luchtbelvorming tot resultaat geeft. Of in een holle ruimte die daarvoor speciaal wordt gecreëerd.

Vanaf 2008 heb ik me gespecialiseerd in het maken van sieraden en glasobjecten waarin crematie-as verwerkt wordt. Maar ook een bijzondere herinnering zoals een haarlokje, melktandje, zand uit het land van herkomst, vingerafdruk, gedroogde bloemblaadjes, een klein stukje stof, schelpjes, steentjes, etc. kunnen worden verwerkt.

De sieraden en glasobjecten worden ten alle tijden met veel respect gemaakt.

Een herinnering in liefde, is een herinnering voor altijd…

Herinnering in Glas
Irma van Tilburg
Wijbosscheweg 12a
5482 EC Schijndel
Tel. 06-10235866
irma@herinneringinglas.nl
www.herinneringinglas.nl


Herinnering in Glas