Colofon urngedenkteken.com®

Colofon: Urngedenkteken.com®, is een website van Weinheimer natuursteen® v.o.f. (urngedenkteken.com is een handelsnaam van Weinheimer natuursteen® v.o.f. k.v.k. nr. 13034666)

Oplage: uitsluitend online
Concept: Weinheimer natuursteen® v.o.f.
Redactie: Léon Weinheimer
Website: Mikromedia

Praten over de dood/ de uitvaart is voor veel mensen een taboe. De filosofie van Weinheimer natuursteen® v.o.f.  is om daar verandering in te brengen. Echter merkte Weinheimer natuursteen® v.o.f. ook dat er toch een groeiende groep is die graag hun uitvaart wensen inclusief grafmonument en/of urn gedenkteken vooraf wenst vast te leggen. Urngedenkteken.com® heeft als motto “van taboe naar tijdige oriëntatie” omdat te bereiken heeft Weinheimer natuursteen® v.o.f. ervoor gekozen om op urngedenkteken.com® geheel belangeloos ook producten en diensten te laten vermelden die uitvaart gebonden zijn, van uitvaartkist t/m nazorg.  Aangezien het belangrijk is dat dit belangeloos en laagdrempelig dient te zijn, is bij deze vermeldingen te allen tijde de mogelijkheid rechtstreeks met de betreffende partij contact op te nemen via website of andere contactgegevens die vermeld staan. Vermelding van producten en/of diensten worden ook gebruikt in de social media campagne van urngedenkteken.com® en Weinheimer natuursteen® v.o.f.

Verantwoording
Urngedenkteken.com® is zorgvuldig samengesteld. Toch kan Weinheimer natuursteen® v.o.f.  geen garantie bieden dat alle informatie juist en volledig is. Derden kunnen dan ook geen rechten ontlenen aan de informatie op urngedenkteken.com®. Weinheimer natuursteen® v.o.f. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van vermeldingen van derden. Vindt u dat uw product of dienst (of organisatiegegevens) ook op www.unrgedenkteken.com® horen te staan? Neemt u dan contact op met Weinheimer natuursteen® v.o.f. / Léon Weinheimer voor een kennismakingsgesprek, let op vermeldingen dienen geheel belangeloos te zijn, mogelijk wordt na dit kennismakingsgesprek en de controle van uw gegevens uw vermelding dan opgenomen op de site www.urngedenkteken.com. Copyright Weinheimer natuursteen® v.o.f.

Urngedenteken.com
Rafaelweg 20
6114 BZ Susteren
Telefoon +31464491313
info@weinheimernatuursteen.com
K.v.K. nr. 13034666

colofonurngedenkteken