John Visser Uitvaartbegeleiding

Samen aan alles gedacht…

Kenmerkend voor onze persoonlijke werkwijze:

  • Ontzorgt en inspireert
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Ervaren en professionele medewerkers
  • Eigentijdse dienstverlening
  • Maatwerk en persoonlijk contact

Waarom John Visser Uitvaartbegeleiding?

John Visser Uitvaartbegeleiding is kleinschalig, deskundig, persoonlijk maar met een betrokken benadering. Vanuit deze gedachte bieden wij u de steun en zorg die nodig is om een waardevol afscheid vorm te geven. Verdrietige maar mooie momenten van afscheid kunnen zo herinneringen worden die bijdragen aan de verliesverwerking en kracht geven om verder te gaan.

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat u zich veilig en vertrouwd voelt op het moment dat u te maken krijgt met een overlijden. Wij verzorgen voor u het overbrengen van uw geliefde dierbare, terug naar huis of naar een uitvaartcentrum, indien nodig. Samen kunnen we de laatste zorg geven aan uw dierbare. Zo zullen we met elkaar de waardigheid teruggeven aan hem of haar.

We bezoeken u thuis om samen de uitvaart te bespreken en leggen voor u de afspraken vast, zoals vormgeven aan de rouwkaart en het bespreken van de muziek/bloem keuze. Samen de plechtigheid voorbereiden en diversen mogelijkheden bespreken voor een condoleance. Wij komen, als u dat prettig vindt, iedere dag even bij u thuis in de dagen tot de uitvaart. Op deze manier geven we samen de uitvaart vorm zodat we samen aan alles gedacht… hebben.

Op de dag van de uitvaart zijn we er voor u en uw familie, om alles in goede banen te leiden. Wij zijn er ons ook van bewust wanneer u even dat stapje terug zet. U kunt ook zeker op een later moment, na de uitvaart, bij ons terecht voor vragen en advies of om gewoon samen nog even na te praten.

Belangrijk om te weten.
U kunt altijd van de diensten van John Visser Uitvaartbegeleiding gebruik maken.  Of, hoe en waar u verzekerd of lid bent maakt niet uit.

Wij verzorgen voor u de uitvaart in de gemeente Ede, Veenendaal, Rhenen, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Tiel en omstreken.

Contact:
John Visser Uitvaartbegeleiding
Zesmorgen 32
6666 HS  Heteren

T 06 -250 439 56
info@johnvisseruitvaartbegeleiding.nl
www.samenaanallesgedacht.com