Muziek urn

Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven. Zijn we verdrietig, dan kan muziek ons troost bieden. Zijn we vrolijk, dan kan muziek ons nog verder opvrolijken. Ook bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen en overlijden speelt muziek een grote rol.  Muziekurn biedt u een asbestemming waar muziek in zit.

Naast een mooie, handgemaakte urn van eikenhout om de as in te bewaren is het ook een speeldoos. Als u de deksel open doet hoort u de favoriete muziek van de overledene, de muziek die bij de uitvaart werd gespeeld, muziek die je kan troosten of misschien zelfs de stem van de overledene. Op deze manier is uw geliefde altijd even dichtbij als de deksel van het kistje wordt open gedaan.

Door het toevoegen van de muziek van uw keuze kunt u de Muziek urn heel persoonlijk maken. Daarnaast kunt u er ook een aantal dierbare spulletjes in bewaren en is er eventueel plaats voor een foto, kaartje of tekening aan de binnenkant van de deksel. De Muziek urn is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Wilt u meer weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust een kijkje op www.muziekurn.nl.