Senza te

Verlies
In uw nabije omgeving bent u een dierbare verloren. In de periode na het overlijden is er vooral veel verdriet. Er breekt een moeilijke periode aan waarin de emoties hoogtij vieren en niets meer vanzelfsprekend is. Er is geen tot weinig interesse om zaken op te pakken of om te regelen.

En juist in deze tijd zijn er veel praktische zaken die geregeld moeten worden. Allemaal zaken waar het hoofd niet naar staat, maar die helaas vaak niet kunnen wachten.

Senza te Nabestaandenadvies is uw gids op praktisch financieel en administratief vlak. En zeker is er ook een luisterend oor voor de verlieservaring.

Wat kan ik betekenen?
Mijn naam is Conny Manca . Ik kan op professionele wijze ondersteuning bieden aan de nabestaande(n). Sinds 2016 ben ik gecertificeerd Nabestaandenbegeleidster. Tevens ben ik als professional aangesloten bij het Landelijk Platform Nabestaanden (LPN).

In 2016 heb ik besloten om dit prachtige vak uit te gaan oefenen en heb ik mijn eigen onderneming opgestart. Het bedrijf heb ik Senza te Nabestaandenadvies genoemd. Senza te betekent zonder jou in het Italiaans. Dit is een ode aan mijn persoonlijke verlieservaring en ook omdat ‘zonder jou’ altijd opgaat in dit vak.

Graag bied ik mijn diensten aan aan personen die na een overlijden van een dierbare hulp kunnen gebruiken op praktisch financieel en administratief gebied. Met de nabestaande(n) maak ik de periode zo overzichtelijk mogelijk en neem ik met hen de eerste stappen in een veranderd leven.

In mijn logo zie je dat de cirkel onderbroken is. Dit duidt op een verlies.  Senza te Nabestaandenadvies helpt om het ontbrekende stukje weer in de cirkel te passen en zo de cirkel weer compleet te maken.

Senza te want verder zonder jou is al moeilijk genoeg!

Senza te Nabestaandenadvies
Doormanweg 9, 6097 BG Heel
+31 (0)6 51 63 95 35
info@senzate.nl
www.senzate.nl