Towa grafdecoraties

TOWA | specialist in grafbelettering en grafdecoraties
Alles is mogelijk –  Persoonlijke wensen – Maatwerk – Blijvend mooie herinneringen
Alles is mogelijk!

“In samenwerking met onze partners in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Finland en Polen realiseren wij naast ons brede assortiment de meest uiteenlopende persoonlijke creaties. Er is voor ons niets mooiers dan elke dag weer nieuwe creaties voorbij te zien komen. We zijn trots dat we in samenwerking met onze partners onze bijdrage kunnen leveren aan nabestaanden in binnen- en buitenland, voor een blijvend mooie herinnering.”

Ontwerp & bestel

Met deze Editor op www.towaonline.com ontwerpt u eenvoudig en snel een voorontwerp naar keuze. Ruime keuze uit een groot assortiment lettertypen en accessoires! Staat uw gewenst lettertypen er niet bij of heeft u een persoonlijke wens?

Dorien Raemakers
Creative (product)designer
TOWA Aluminium & RVS | Grafdecoratie
T. +31 (0)495 588374

TOWA is in 1972 opgericht & al ruim 40 jaar producent van grafsteenbelettering en grafdecoraties. Towa is een familiebedrijf met:

  • Korte lijnen
  • Directe communicatie
  • Sterke prijs- kwaliteitsverhouding
  • Snelle leveringen

De Towa organisatie is een familiebedrijf dat persoonlijk contact erg belangrijk vindt. Bij TOWA weet u dan ook met wie u contact heeft. Wij kennen onze partners en typeren ons dan ook als organisatie met korte lijnen. Iedere werknemer heeft zo zijn eigen expertise en/of vakgebied. Daardoor zijn wij als team in staat snelle levering te garanderen. Wanneer u bij ons bestelt, leveren wij met een standaard levertermijn van twee weken.

Bent u geïnteresseerd in onze producten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Het Towa team staat elke dag weer klaar om hun klanten in heel Europa van dienst te zijn.


TOWA Aluminium & RVS Grave Decorations

Towa