Urnen H. Landricus Echt

Urnengraven op Parochiekerkhof H. Landricus Vrijthof 2a Echt
Parochiekerkhof H. Landricus in Echt biedt naast het regulaire begraven ook de mogelijkheid om de as van uw overleden dierbare bij te zetten in of op een bestaand (familie) graf of te begraven in een urnengraf met grafmonument.

Een urnengraf met grafmonument heeft ook voordelen ten opzichte van (naamloos) uitstrooien op een uitstrooiveld.

Een urnengraf met grafmonument is een prachtige oplossing voor mensen die voor een crematie gekozen hebben maar die het idee van een graf toch ook aanspreekt. Voor de nabestaanden is het een tastbare plek om terug te keren, een plek om de momenten die ze samen hadden weer in gedachten voorbij te laten komen.

Er zijn veel verschillende soorten urnenmonumenten op de markt. Ze hebben doorgaans veel weg van een gewoon grafmonument alleen is de afmeting kleiner.

Parochiekerkhof H. Landricus in Echt heeft ervoor gekozen urnenkelders te plaatsen met daarop een Impala granieten gedenksteen ( 60 x 40 cm.) die voorzien kan worden van een opschrift naar eigen idee of wensen.

Net als bij een gewoon graf worden er grafrechten betaald. De duur van het grafrecht is 20 jaar en is na het verstrijken van deze periode te verlengen.

Neem gerust eens contact op met de beheerder van het Parochiekerkhof, die kan u in een persoonlijke adviesgesprek meer vertellen over de urnengraven.

Of kijk eens op onze website www.parochieecht.nl

Namens Parochiekerkhof H. Landricus Echt,
John Ruiten beheerder
Tel: 06 2840 8245 – e-mail: johnruiten@home.nl